Attraktioner

Velkommen til 7770Thy.dk

Foreningen Landsbyklyngen Agger-Krik-Vestervig har lavet ovenstående spændende hjemmeside med en masse gode informationer om vores skønne område. Klik på linket ovenfor.
 
 
Udover den utroligt skønne natur, som er en oplagt mulighed for gåture, cykelture og ture på din mountainbike - er der mange andre spændende attraktioner og seværdigheder omkring Agger Havn Feriecenter. 
 
Udforsk det dejlige og uspolerede naturområde fra Agger Tange til Hanstholm, som i 2008 blev udnævnt til Danmarks første Nationalpark: Nationalpark Thy.
Det fredede naturområde Agger Tange er rig på fugle- og dyreliv. Der er bl.a. mulighed for at se sæler ved færgelejet. 
 
Lodbjerg Fyr ligger ca. 5 km fra Feriecenteret. Fyrtårnet er 35 meter højt, og lyset er med bakke og tårn hele 48 meter over havet.

Vil I på lidt længere udflugter, kan vi anbefale Jesperhus Blomsterpark, hvor I kan se på smukke tropefugle og slå jer løs i parkens pirat-, lege- og vandland.
 
I Hurup kan I besøge Sydthy Svømmebad, hvis I trænger til en dukkert. 
 
Jyllandsakvariet i Thyborøn er også et besøg værd. Her kan I, hvis I tør, klappe en haj eller holde en krabbe i hånden.
 
Er I til golf, kan I besøge Sydthy Golfklub, som kan tilbyde både en Par 3-bane, hvor generationerne kan mødes samt en 18 hullers golfbane, som er en naturbane og beliggende i et smukt, kuperet landskab.
 
Nordvest Safari arbejder med naturvejledning, friluftsvejledning, adventure, kunst og kultur. Målgrupperne er skoler, institutioner, virksomheder og organisationer, der vil have en kompetent og professionel sparring og oplevelse, hvad enten det drejer sig om krible-krable i fjordbunden, træklatring, teambuilding eller den hele store tur i havkajak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agger Havn Feriecenter | CVR: 30482875 | Agger Havn Feriecenter 1A, 7770 Vestervig - Danmark